• Betalsätt mobil se längst ner
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt från 39 - 98:-, fraktfritt från 800:-

Varmvit E14 päron LED dimbar, 2,5W, 250 lm

  • 59 kr

En av de populära varianterna till våra ljuskronor med en 2,5 W ljuskälla i klarglas och dimbart varmvitt ljussken på 2700K.

Slutsåld, men fler kommer. 1 - 2 veckors leveranstid.

Dela
Lagersaldo: 59
Artikelnummer: 202
Leverantör: AIRAM

En av de populära varianterna till våra ljuskronor, 2,5 W ljuskälla i klarglas med varmvitt ljussken på 2700K. Ljusfärgen 2700 K (varmvitt ljus) är den vanligast förekommande i svenska hem, kan vara bra att tänka på om man vill att flera olika belysningspunkter i samma rum ska ha samma färg på ljuset. 

Energieffektivitesklass: G

LED är utan tvekan att föredra. Tekniken i dessa har gjort dem mycket effektivare på senare år, de sparar ca 85 - 90 % energi jämfört med äldre glödtrådsljuskällor och har 12 - 15 gånger längre hållbarhet. Det betalar sig alltså många gånger om för både plånboken och miljön att välja LED. Vi säljer bara kvalitetsljuskällor från utvalda leverantörer.

Vi försöker hålla konkurrenskraftiga priser på ljuskällorna till våra ljuskronor eftersom vi enbart säljer dem i paket, jämför oss därför gärna på t.ex. Prisjakt eller google. Observera att vid köp från 800:- inkl. moms INGÅR fri frakt